Atelier Ceranique is op vrijdag 21 februari, op carnavalsdinsdag 25 februari en aswoensdag 26 februari gesloten.
 
Ceranique organiseert een expositie in de Boekhandel Dominicanen in Maastricht van 23 maart t/m 26 april 2020. Meer informatie, kies Expositie Dominicanen uit het menu.
 
De data voor de Ceranique Workshops winter/voorjaar 2020. Klik hier voor meer info.

15 januari Workshop Tapas schaaltjes
21 januari Workshop Porseleinen lichtjes/hangvaasjes
28 januari Workshop Etagière
4 februari Workshop Tegeltjes maken
5 februari Workshop Bord beschilderen
5+19 februari Workshop Kralen & Ketting deel 1 & 2
10 maart+7 april PaasWorkshop Raku-kip deel 1 & 2
11 maart Workshop Smudge & Brander
24 maart Workshop Ontbijtborden maken (2 st)
25 maart Workshop Tapas schaaltjes 
15 april Workshop Draaien
22 april Workshop Tegeltjes maken
 
Nieuw! In 2020 staan de nieuwe workshops 'Etagière' en 'Ontbijtborden' op het programma. De inbreng van cursisten wordt meegenomen in het ontwikkelen van nieuwe workshops en dat resulteert in deze 2 nieuwe workshops. Laat je inspireren en kom eens langs. Geopend op dinsdag en woensdag van 10-17 uur en op vrijdag van 9-12 uur. Je kunt ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht middels het contactformulier achterlaten. Begin 2020 creatief en boek een workshop: alleen, samen met een vriendin of familie of met een groepje (vanaf 5 personen met de mogelijkheid om zelf een datum overeen te komen).
 
Op verzoek nogmaals het mooie artikel in NRC over 'kleien is de nieuwe yoga: lekker mindfull' (nu ook offline beschikbaar als PDF).

 

Nog geen keuze kunnen maken voor een workshop? Of wil je iemand een workshop of een unieke/origineel cadeau aanbieden? De Ceranique cadeaubon is dan wellicht een mooie keuze. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden. Mooi om te geven omdat er altijd een uniek cadeau volgt!

Het atelier is geopend op elke dinsdag en woensdag van 10.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.
 
Ken je iemand in een Personeelsvereniging? Op zoek naar een andere invulling met veel creativiteit? En is een workshop met collega's (vanaf 6 personen exclusief voor die groep) eens iets anders? Ook voor mensen met 2 linkerhanden of geen creatieve knobbel is een workshop er altijd eentje met succes gegarandeerd.

Neem contact op en de mogelijkheden worden toegelicht. Of kom op dinsdag/woensdag tussen 10-17 uur of vrijdag tussen 9-12 uur naar het atelier in Schinnen, dan kun je meteen de ruimte zien met de mogelijkheden voor een creatief succesvolle activiteit!

     

 
Naast contant betalen bieden we tevens de mogelijkheid om te pinnen of contactloos te betalen. Met betalingsbevestiging via email of SMS. In het atelier maar ook tijdens kunstmarkten.